Novetats musicals setmana del 19 d’agost

Arranquem la penúltima setmana d’agost amb 29 entrades a la nostre discografia. Hem rebut el darrer treball de Rosalia, que interpreta amb el porto-riqueny Ozuna el tema Yo x ti, Tu x mi. Un tema que és tant criticat com escoltat, com totes les de la cantant de Sant Esteve ses Rovires.

Rosalia Vila

També tenim ja en antena el més nou de Lana del Rey i per partida doble. Al mercat europeu ens presenta Looking for America, i al mercat USA llença la mateixa setmana Season of te witch. Les dues cançons de la novayorquina en el mateix estil intimista que presideix el seu darrer àlbum Norman Fucking Rockwell, que serà presentat el proper 30 d’agost.

Lana del Rey

També hem rebut una bona col·laboració de 5 Seconds of Summer amb Charlie Puth en una re-mescla del gran èxit Easier. També col·laboren Snoop Dogg, Germaine Dupri i novament Ozuna, que està a totes. I el darrer treball de Katy Perry. Però la que avui destaquem és aquesta que us presentem en vídeo. El darrer treball del DJ holandès Martin Garrix en col·laboració amb el cantant Bonn, en el seu tercer treball junts. El tema porta per nom Home i porta tota l’essència Garrix.

Recordeu que tota la música és a Ràdio Platja d’Aro. Bona setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.