La Cava. Molt més que una taverna.

Haurem de reconèixer que en aquest anàlisi no serem del tot imparcials, ja que La Cava ens te el cor robat fa molt de temps.
I és que a la Taverna La Cava hi anem tot sovint a deixar-nos endur pel pur plaer gastronòmic.
En Quim Valls ha convertit aquesta antiga taverna ganxona en un laboratori on hi barreja els millors sabors de la cuina tradicional de les àvies del Baix Empordà amb pinzellades de cuina d’autor i d’avantguarda.

Molt recomanables son els menús de cap de setmana, on els primers son un conjunt de tastets que presumeixen de ser un seriós festival de degustació, sempre diferent i sempre sorprenent.
No acabem de fer-nos una idea de com algú que s’ha incorporat tard al món gastronòmic pot tenir aquest alt nivell de cuina.
El local, ambientat deliciosament com una antiga taverna és petit i acollidor, lo que obliga a fer reserva forçosament. Les aproximadament 40 places queden ocupades de seguida, i és un no parar la gent que entra demanant un lloc que no hi ha.

Els arrossos molt ben tocats son sempre a punt, amb lleugeres variants que entretenen però que mai distorsionen una bona marca. Els tàrtars, el producte fresc, una carta del país de les meravelles gastronòmiques i fins i tot unes patates braves que haurien de portar el segell de cum laude, fan que puguis demanar amb els ulls tancats, ja que a La Cava toquen molts de pals i tots be. Capítol a part mereix el servei. Just però suficient per sentir-te perfectament atès, i és que salta a la vista que el personal està per tu, com si el primer manament fos que el client se senti molt a gust.

En aquesta secció gastronòmica del diari digital de Ràdio Platja d’Aro no posem notes, però si ho féssim, la Taverna la Cava fregaria el doble dígit.

La Taverna la Cava és al carrer Maragall, 11 de Sant Feliu de Guíxols.
Podeu trucar per reserves al  635 92 22 33

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.