Veïns de S’Agaró i Ajuntament posen en comú els reptes del nucli

La trobada l’ha organitzat l’Associació de Veïns Paratge de Sant Pol – S’Agaró que agrupa més de 300 famílies

Aquesta tarda se celebra a S’Agaró, l’assemblea anual de l’Associació de Veïns Paratge de Sant Pol – S’Agaró, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius vetllar per la conservació del paratge, preservar les seves singularitats, defensar els interessos del veïnat i altres sectors professionals i empresaris o buscar els recursos necessaris per a garantir la seguretat i qualitat dels serveis.

A la trobada d’aquesta tarda també hi ha assistit l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, i la regidora, Mónica Ríos.

Compromisos de Castell-Platja d’Aro

La setmana passada, els membres de la junta directiva de l’associació van reunir-se amb l’alcalde del municipi per tractar diferents qüestions i inquietuds.

Durant la reunió del passat 9 d’agost i l’assemblea d’avui, Maurici Jiménez ha plantejat aquests reptes per fer compatible la qualitat de vida dels veïns amb l’activitat turística:

  • Resoldre, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, els problemes d’inundabilitat a l’Avinguda Platja d’Aro. Els treballs han de començar a la tardor.
  • Augmentar la seguretat viària mitjançant la construcció de nous giratoris a l’Avinguda Platja d’Aro i a la carretera que va a Castell d’Aro així com la instal·lació de semàfors que adverteixin de la velocitat.
  • Més recursos i millores en la gestió del servei de neteja i recollida d’escombraries, en el marc del nou contracte del servei. També millores en l’enllumenat públic i ampliació del pressupost de reposició d’asfalt i voreres.
  • Creació d’un espai social polivalent a l’Avinguda Platja d’Aro amb funcions d’informació ciutadana i turística, i amb espai polivalent per veïns i entitats.
  • Foment d’accions de dinamització al Parc de Sant Ramón i Avinguda Platja d’Aro.
  • Restauració i millora de l’accessibilitat del Camí de Ronda.
  • Desenvolupament de xarxa wi-fi en entorns públics.
  • Creació d’un espai de socialització de gossos.
  • Seguir donant suport a entitats de veïns i de comerciants.
  • També està previst que a finals d’any, l’Ajuntament recepcioni la Urbanització de la zona ‘Oest Sant Pol’ i posteriorment es posi en marxa la fase de comercialització de les parcel·les. Davant la preocupació de l’associació pels possibles efectes negatius que pugui tenir el procés d’urbanització, l’Ajuntament es compromet a dimensionar els serveis adequadament en els pròxims anys per atendre el creixement social i urbanístic.

Per Maurici Jiménez, és clara l’evolució que està tenint S’Agaró en els darrers anys amb l’ampliació de la nova urbanització Oest de Sant Pol, el creixement i consolidació de negocis a l’Avinguda de Platja d’Aro, la protecció de Puig Pinell, la desaparició de Can Cornetes, l’accés nord a la Platja de la Conca, la nova concessió de Port d’Aro o la recuperació de la Festa Major de S’Agaró, entre altres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “Veïns de S’Agaró i Ajuntament posen en comú els reptes del nucli”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.