Novetats musicals setmana del 22 de juliol

Aquesta setmana hem rebut 35 nous temes. A destacar els treballs ‘Som Somiat’ de Silvia Perrez Cruz, un bon grapat d’havaneres dels amics de Port Bo, el darrers senzills de Juan Magan, Sam Smith, Despistaos i Rosalia. I aquest Easier que us presentem de la banda 5 Seconds of Summer. 5 Seconds of Summer explora riques textures i ritmes en aquest nou senzill. La pista, que marca el primer llançament de la banda des que va signar amb Interscope Records, ha estat produïda per Andrew Watt, Louis Bell i Charlie Puth. Grant Singer (The Weeknd, Lorde) ha dirigit aquest vídeo oficial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.