Estrenem nou portal informatiu amb més continguts

El Diari Digital de RPA ha rebut més de 141.000 visualitzacions des de la seva posada en marxa

Ràdio Platja d’Aro estrena nou portal informatiu aquest divendres, que substituirà l’actual format del Diari Digital de RPA que va entrar en servei l’any 2017 amb l’objectiu d’oferir en els ciutadans de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, i de la resta de municipis de la Vall d’Aro, rigorosa actualitat sobre diferents àmbits com política, societat, cultura, lleure i els esdeveniments més importants de casa nostra.

En aquest temps, el Diari Digital de RPA s’ha consolidat com una referència informativa amb més de 715 notícies, 141.000 visualitzacions i més de 108.000 visitants, majoritàriament de l’Estat Espanyol, però també d’un centenar de països com França, Estats Units, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit, Argentina, Països Baixos, Brasil o Indonèsia.

La nova etapa del Diari Digital de RPA aposta per mantenir la informació de màxima actualitat connectada permanentment a les xarxes socials, incorporant nous continguts, seccions, un disseny més dinàmic i modern, fomentant la participació ciutadana, que dóna resposta a les inquietuds específiques de cada lector i esdevingui un punt de trobada pels oients de Ràdio Platja d’Aro que vulguin estar al dia de tota l’actualitat musical de RPA.

Entre altres opcions, el nou Diari Digital de RPA disposa d’un butlletí perquè els subscriptors rebin en el seu correu personal les notícies, un servei del temps, espais comercials, un canal per notificar esdeveniment i fets o quines són les vies més ràpides per contactar amb l’equip i la redacció de RPA.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.