Forat 19, una bona jugada!

Al bell mig de les Gavarres, incrustat en la casa club del Golf d’Aro hi trobem el restaurant Forat-19. La parella formada per l’Ana Garcia i el Xavier Valenzuela formen el tàndem perfecte per oferir-nos, juntament amb el seu equip, una bona experiència gastronòmica en un lloc que a priori no esperaríem si no som golfistes.

Equip de Forat-19

L’Ana ens transmet el ‘duende’ de la cuina amb arrels mediterrànies, tocs de la seva Andalusia natal, amb propostes valentes sempre basades amb bon producte de mercat. El Xavier hi posa la filosofia i el vi. Perquè Valenzuela és un enamorat dels bons caldos, i gaudeix aportant a la bona carta de vins, descobriments sublims per que alguns privilegiats s’apropin encara més al cel des de les alçades del Mas Nou.

La carta (no disposen de menú) no és massa extensa, però conté les especialitats que agraden a la seva fidel clientela, que saben que faran un cop segur amb qualsevol de les propostes. Però on recau el secret és en escoltar al Xavier recitar els ‘platillos’ fora de carta que l’Ana va preparant periòdicament, en funció de la inspiració i dels productes de temporada.

La proximitat de Palamós fa que molt sovint trobem a Forat-19 especialitats basades en el peix i marisc fresc del port empordanès.

En conclusió, pensem que paga la pena fer una pujadeta al Mas Nou per gaudir d’un bon àpat. I si teniu la sort que aquell dia hi hagi algun dels platillos fora de carta disponible, a les hores haureu fet un eagle, que en argot golfista, és com tocar el cel amb les mans.

Obren cada dia només al migdia. Podeu reservar taula trucant al telèfon 872 59 15 15

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.