Les millors guitarres a Platja d’Aro

El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava ha programat 3 concerts en el municipi

Aquest dissabte, 27 de juliol, l’Església de Fanals de Platja d’Aro acollirà el primer concert del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava a Castell-Platja d’Aro. Començarà a les nou del vespre i anirà a càrrec d’Enrique Muñoz, que oferirà un repertori de música espanyola i llatinoamericana amb peces Narváez, Tàrrega, Segovia i Moreno- Torroba, el cubà Brouwer, l’argentí Cardoso i el paraguaià Barrios. Les entrades es poden comprar aquí.

El segon espectacle del festival tindrà lloc el dissabte, 10 d’agost, a la mateixa hora i mateix espai. Marcel Torres & Edgar Massegú interpretaran Sons mediterranis amb guitarra d’avet on combinaran obres molt populars del repertori de guitarra i temes propis. Les entrades es poden comprar aquí.

Enrique Muñoz
El concert del 17 d’agost serà gratuït

L’última proposta arribarà el dissabte, 17 d’agost, a les 21.30 h, a l’Església Parroquial de Santa Maria de Platja d’Aro, dins dels actes de la Festa Major de Platja d’Aro. Actuarà Federicio d’Atellis, acompanyat d’un artista convidat, a ritme de tango i folklore argentí. Un recital on sonaran clàssics de la música popular argentina i obres del mateix artista nascut a Buenos Aires i resident a Berlín.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.