vall d'aro run series

Les Vall d’Aro Run Series arriben als 3 nuclis

Les curses combinen esport amb la descoberta de diversos paratges de la Vall d’Aro i rodalia

Aquest diumenge, 28 de juliol, arranca la segona edició de la lliga Vall d’Aro Run Series que incorpora diverses novetats com la celebració d’una cursa a cada nucli de Castell-Platja d’Aro o un sistema de distàncies progressives perquè tothom pugui córrer-les i vagi millorant dia a dia.

La primera prova de 10 km+180 es desenvoluparà en el Camí de Ronda que uneix Calonge-Sant Antoni amb S’Agaró. Fins ara, s’hi han inscrit prop de 150 persones. La majoria dels inscrits s’han apuntat a la modalitat de cursa que està limitada a 150 participants.

La cursa ‘La Lineal’ tindrà un format de contrarellotge. La cursa sortirà a les set del matí de l’inici del Camí de Ronda a Torrevalentina (Calonge-Sant Antoni), aprofitant les primeres llums del dia perquè els corredors puguin gaudir de la Costa Brava en el seu estat més pur i d’un espectacle de llums i contrastos entre el mar i la muntanya. La cursa finalitzarà a la Platja de Sant Pol a S’Agaró amb un bany i esmorzar.

Les inscripcions es poden formalitzar en línia, al Decathlon de Platja d’Aro i una estona abans de la cursa. Teniu més informació aquí.

D’altra banda, el dia 31 d’agost serà el torn de la cursa ‘La Nocturna’, la cursa de muntanya nocturna per Castell d’Aro, que amplia el seu traçat. I per últim, el 22 de setembre se celebrarà ‘La Clàssica’ amb un recorregut de muntanya per camins i corriols per Platja d’Aro. Les 3 curses es poden fer caminant o corrent. Hi han premis pels millors classificats de cada categoria i cada participant rep la bossa del corredor que inclou diferents obsequis. Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.