El CAP de Platja d’Aro obert les 24 hores fins al setembre

El centre reforça la seva plantilla amb una dotzena de nous professionals de diversos àmbits

Fins al diumenge 15 de setembre, el Centre d’Atenció Primària de Castell-Platja d’Aro ofereix en els usuaris i pacients una atenció continuada i de serveis d’urgències les 24 hores del dia per donar cobertura a l’increment de la demanda assistencial durant els mesos d’estiu.

En aquest sentit, s’ha reforçat la plantilla de tot l’any amb una dotzena de nous professionals, a parts iguals, entre metges, infermeres i personal administratiu, així com el suport puntual d’altres professionals de l’Equip d’Atenció Primària que dóna servei en els centres de salut de la Vall d’Aro.

El reforç d’estiu estarà plenament operatiu durant la primera quinzena d’agost, quan s’arriba al pic de població, mentre que la resta de setmanes de juny, juliol, agost i setembre, el reforç s’ajusta a l’evolució de la pressió assistencial que rep l’equipament.

Els responsables del CAP admeten que l’atenció continuada i de serveis d’urgències les 24 hores del dia representa un esforç econòmic elevat per l’administració.

L’horari d’estiu va entrar en vigor el 21 de juny i l’horari de tardor, hivern i primavera s’activarà a partir del 16 de setembre. Fora del període d’estiu, el centre està obert cada dia, inclosos els caps de setmana i festius, de vuit del matí fins a les vuit del vespre. A partir d’aquesta hora i fins l’endemà, els responsables del centre demanen a la població que, en els casos lleus, es dirigeixi al servei d’urgències de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols i, en els casos greus, telefonin al 112 per demanar l’assistència del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

El CAP de Platja d’Aro, situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55, ofereix assistència a les prop de 8.000 persones que viuen al nucli, 11.000 persones que resideixen a la població i 90.000 persones que acull el municipi durant l’estiu. A Castell d’Aro també hi ha un servei de Consultori, situat a l’Avda. Platja 64, que funciona de dilluns a divendres, de 8 a 13.30 h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.