El centre comercial de Platja d’Aro s’inunda de grans descomptes amb l’inici de les Rebaixes d’Estiu

Fa dies que algunes cadenes ja ofereixen rebaixes

Aquest cap de setmana, tots els aparadors del centre comercial de Platja d’Aro ja mostren els tradicionals cartells de les Rebaixes d’Estiu.

Enguany, l’inici recomanat de les Rebaixes s’ha avançat a l’últim cap de setmana de juny, a petició del Consell Assessor de Comerç que va proposar que el període de Rebaixes d’Estiu a Catalunya comencés tres dies abans de la data habitual de l’1 de juliol. El Consell Assessor de la Generalitat en matèria de Comerç -format per entitats representatives del sector del comerç, sindicats, entitats municipalistes i representants dels consumidors- va demanar que es consensués una mateixa data per posar en marxa la campanya i la data escollida va ser el 28 de juny.

Des d’aquest cap de setmana, el petit i mitjà comerç així com les cadenes i franquícies ja són plenes de clients que busquen els millors descomptes. Tanmateix, algunes cadenes i franquícies ja oferien descomptes uns dies abans de l’inici oficial, aprofitant el procés de desestacionalització de les rebaixes dels últims anys.

Actualment, la majoria d’establiments ja ofereixen descomptes d’entre el 50% i el 70%, i d’aquí a pocs dies, seran superiors amb l’arribada de les segones rebaixes. La campanya s’acabarà el 31 d’agost.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.