Platja d’Aro amplia una setmana el servei gratuït de Mini Club Infantil-Ludoteca de la Platja Gran

3.000 persones, de mitjana, gaudeixen cada estiu de la seva oferta d’activitats i lleure

La principal novetat de la vuitena edició del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, que es va posar en marxa després de Sant Joan, és que el servei s’amplia una setmana al setembre i estarà en funcionament fins al diumenge 8.

També es consolida la programació d’activitats d’adults i gratuïtes que es van estrenar l’any passat com sessions d’hipopressius per a mares que volen recuperar la tonificació muscular, equilibri i resistència cardiopulmonar. Les sessions es fan els dilluns, dimecres i divendres de les 9.30 a les 10.30 h. Les mares poden assistir-hi amb els seus nadons.

I cada dimarts i dijous, de 9 a 10 h, es fan sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos. Les classes aporten benestar corporal als adults i relaxació als nadons. Es recomana portar oli per a massatges.

Els dilluns a la tarda, a partir de les 19.30 h, se celebren tallers i activitats d’animació.

IMG_9094_opt

El Mini Club disposa d’un espai de 200 metres quadrats a la zona central de la Platja Gran, a l’altura de l’Avinguda Costa Brava. Les activitats s’adrecen a infants i joves d’entre 3 i 12 anys i l’accés es limita a una hora per usuari al dia.

Obre cada dia de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h i està dinamitzat per un equip de monitors amb coneixements d’idiomes i que distreuen als joves usuaris amb un ampli ventall d’activitats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.