MUNICIPALS 2019: Partit dels Socialistes de Catalunya a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

El Partit dels Socialistes de Catalunya a Castell-Platja d’Aro ens presentem a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig després de 4 anys governant incorporant un canvi real en la manera de fer política, treballant de la mà dels ciutadans, de forma oberta i propera, per un poble generador d’ocupació i oportunitats per a joves i adults, pensant en una millor ciutat turística i comercial construïda per tots, ampliant i millorant serveis educatius, així com l’atenció a les famílies o a la nostra gent gran. En definitiva, treballant per un poble de tots i per a tots.

64 nous compromisos pel proper mandat 2019-2023

Presentem en aquesta campanya, davant dels conciutadans, un projecte amb feina feta però també amb seixanta-quatre nous compromisos pel proper mandat 2019-2023. Propostes que fixen com a prioritaris quatre eixos programàtics: l’habitatge, l’ocupació, la dinamització econòmica, i la millora de serveis i infraestructures.

Compromisos que tenen com a objectiu la millora de la vida dels veïns perquè puguin desenvolupar de forma plena la seva vida al nostre municipi, des de la infància a la joventut, i fins a la vellesa; i que també han de permetre la millora de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró com a vila dinamitzada econòmicament en els àmbits del turisme i el comerç, però també intensificant les prioritats de promoció en els àmbits de la cultura, el patrimoni, i l’esport.

Compartim somnis. Fem-los possibles junts.

Maurici Jiménez, alcaldable pel PSC: “Vull ser alcalde perquè represento un projecte jove i ple d’il·lusió, que es presenta com a alternativa a altres formes de fer política, treballant amb i pels veïns, i em veig empès per la força de tots i cadascun dels veïns. Us demano confiança per poder treballar per a tots vosaltres. Perquè tinc, amb la vostra ajuda, un projecte de futur per a tots els ciutadans. Compartim somnis. Fem-los possibles junts”.

Accés en el Facebook del candidat: Maurici Jiménez – PSC a Castell-Platja d’Aro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.