MUNICIPALS 2019: SOM Castell.Platja d’Aro.S’Agaró

SOM és un partit polític nou, modern i municipalista. Volem  iniciar una nova era política. Això implica canviar tot el que està desactualitzat, buscar nous reptes i sobretot noves formes de fer. Una política que impliqui estar en constant renovació i actualització. Només d’aquesta manera es pot buscar l’excel·lència que va portar a aquest municipi a liderar el Turisme i el creixement als anys 60-80.

SOM és un partit format per un grup de professionals, tots líders en els seus àmbits, que volem oferir els millors anys de les nostres vides al servei públic. És per això que qualsevol persona que ocupi un càrrec públic a SOM ho farà durant un màxim de 8 anys. Primer per assegurar una sana renovació de responsabilitats públiques, i segon per què només amb idees noves i lideratges compartits podrem tornar el municipi de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró al lideratge que mai hauríem d’haver perdut.

Vam començar consolant-nos amb perdre el lideratge a l’estat, després a Catalunya, després a Girona, i avui dia estem pitjor que els veïns dels pobles del voltant, tots ells amb una pressió fiscal més baixa i menys endeutats i tot i tenir un pressupost per habitant.

La nostra proposta principal és l’ampliació del passeig fins a la zona de l’enllumenat públic. Primer, per garantir, abans del segon estiu de mandat, una zona segura de passeig per la gent, ja que ara no poden passejar pel passeig marítim per por a caure. Tots coneixem mínim una persona que ha ensopegat en aquest passeig. A partir d’aquí, prepararem un pla de reforma i canvi del passeig marítim actual. El que tenim ha quedat desfasat i toca que algú prengui la iniciativa d’arreglar-lo i renovar-lo. També prenem el compromís d’allargar-lo fins al port, enllestint la passera del Ridaura. Una passera que han tingut anys i anys per construir i mai han fet. Sempre posant alguna excusa.

Ja que estem parlant d’excuses i el riu, un dels altres punts forts del nostre programa, és mantenir el Ridaura i totes les rieres urbanes del municipi netes. Durant molts anys hem sentit la cantarella que això ho havia de fer l’ACA però és mentida. Des de l’aprovació del nou pla hidrològic nacional, quan el riu o riera passa per zona urbana és responsabilitat de l’ajuntament la neteja d’aquest.

Pel que fa al comerç, volem una millora de la qualitat dels visitants que vénen a passar temporades a la nostra vil·la. És evident que la forma més fàcil d’aconseguir-ho és fent un bon manteniment i una bona neteja de les voreres, cosa que avui no passa. A les galeries, es ven detall i qualitat. Com volem potenciar que vingui turisme que li agradi el detall si les nostres escombraries no es buiden, els embornals estan bruts i la gent ensopega pel carrer? Si no cuidem aquests detalls és normal que els consumidors que ens visiten, tampoc els cuidin, i aquest és el turisme que estem promocionant.

Per desestacionalitzar el turisme també ens cal tenir el poble preparat per fer-ho. Si la gent  a l’hivern no té llum per anar a buscar el seu cotxe a l’aparcament o per passejar pel passeig marítim, i cada cop que plou mig poble queda sense llum, la gent de la zona va a fer les seves compres a una altra banda.

Proposem, també, deixar de llançar diner públic en infraestructures sobredimensionades que embruten el nostre paisatge. El finançament de molts d’aquests projectes que altres forces prometen impliquen destruir Pinell, cosa que nosaltres no pensem permetre. Per SOM la utilització de les infraestructures que ja disposem, i que avui dia estan desaprofitades, com el pavelló de Platja d’Aro ,és una prioritat. Proposem la seva remodelació perquè pugui actuar com a pavelló esportiu de grans esdeveniments, teatre-auditori, etc. És molt més barat que fer-ne un de nou i avui en dia hi ha tecnologia suficient per aconseguir-ho.

Els barris estan abandonats. SOM té el compromís d’estar al costat dels veïns d’aquests i les seves reivindicacions històriques, com més pàrquing, treure la grua del carrer Arboç o lluitar contra les inundacions. Les noves tecnologies i les energies renovables són primordials en la nostra política. Per això ens comprometem a una rebaixa del 40% a l’IBI de totes aquelles llars que decideixin apostar per energia solar.

Acceso al Facebook de la candidatura: Adrià Tauler – SOM Castell.Platja d’Aro.S’Agaró

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.