Castell-Platja d’Aro crea camins escolars segurs i adaptats en els nens i nenes amb autisme a petició de la comunitat educativa i Viu Autisme

També s’intal·laran uns pictogrames per orientar en els nens amb autisme

Amb l’objectiu de millorar la seguretat en els accessos a les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro i a partir d’un estudi de la Policia Local per identificar els itineraris més freqüentats per les famílies i els alumnes que van sols a l’escola, en les darreres setmanes s’han començat a repintar els passos de vianants més pròxims en els centres.

Per realçar la seva visibilitat, seguint l’exemple d’altres poblacions, algunes de les franges dels passos de vianants s’han pintat de vermell combinant-les amb franges blanques.

També es reduirà a 30 km/hora la velocitat a la xarxa viària que envolta en els col·legis i s’informarà en la sortida de les escoles.

Unes mesures que se sumen a les que ja s’estan duent a terme des de fa temps com la presència d’agents de la Policia Local que regulen el trànsit de persones i vehicles a les hores d’entrada i sortida dels nens i nenes.

IMG_3572_opt

D’altra banda, a petició de l’Associació Viu Autisme amb seu en el municipi, es col·locaran uns pictogrames al començament de tots els passos de vianants amb el missatge “PARA, MIRA, PASSA”. A més, es pintarà a les voreres, petjades per indicar a l’infant i jove quina és la ruta escolar segura.

Des de la Policia Local es mostren molt satisfets amb l’execució de tot el projecte i la possibilitat d’ajudar en els nens i nenes que tenen autisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.