Compte enrere cap al curs 2019-2020 per a les famílies que vulguin inscriure els seus fills a les escoles d’Infantil i Primària de Castell-Platja d’Aro

Aquesta setmana els 3 centres educatius del municipi fan jornades de portes obertes

L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro ha estat el primer centre educatiu del municipi que ha celebrat la jornada de portes obertes pels pares i mares que volen inscriure els seus fills de cara el curs 2019-2020.

En el cas de l’Escola Els Estanys, les famílies han estat rebuts per l’equip directiu del centre i l’AMPA. S’han projectat un vídeo explicatiu sobre el projecte educatiu de l’escola, s’han respost les consultes i dubtes de les famílies, se’ls ha informat del procés de preinscripció escolar (que anirà del 29 de març al 9 d’abril) i han visitat els espais de l’escola.

Una experiència similar viuran les famílies que participin, aquest dimarts 19 de març, a les sessions orientatives i jornada de portes obertes de les escoles Fanals d’Aro i Vall d’Aro. A l’Escola Vall d’Aro se celebrarà de les 14 a les 15 h mentre que a l’Escola Fanals d’Aro a partir de les 15.15 h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.