Multitudinària Festa Major de la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro que s’ha allargat tot el cap de setmana

Els veïns i veïnes ja es preparen per celebrar, l’any vinent, el 40è aniversari de la Festa Major

Totes les activitats de la Festa Major han estat molt concorregudes i els responsables de la comissió veïnal que organitza l’esdeveniment es mostren molt satisfets amb l’afluència i la participació popular.

La Festa Major de la Urbanització Dalmau 2018 va arrancar el divendres amb l’actuació infantil de Jordi Tonnieti i Cia amb l’espectacle “Un tren de cançons”. Els joves també van poder jugar a l’atracció “Shoot Down” i la primera jornada es va cloure amb una xoriçada popular.

IMG_9710_opt

IMG_9706_opt

Dissabte va ser un dia molt calorós i ben farcit de propostes durant tot el dia. Al matí es va fer un taller d’iniciació a l’Scrap i sessió de Taitxí. El dinar de germanor va donar pas a la trobada-concurs de dibuix amb una cinquantena de participants, activitats lúdiques per a petits i grans, taller de creativitat, botifarrada popular, ball popular amb el conjunt de versions Radio Hits,  xocolatada popular i ball popular amb el Duet d’Ambient. Afegir que en el concurs de dibuix, a banda de premiar els millors treballs, el consistori va regalar una beca per a tot el curs a l’Escola d’Art Municipal.

WhatsApp Image 2018-08-06 at 10_opt (2)

WhatsApp Image 2018-08-06 at 10_opt

El diumenge va començar, també, ben d’hora amb la bicicletada popular i un esmorzar popular o jocs d’aigua. Després de l’arrossada popular, la Festa Major va entrar a la recta final amb una festa de l’escuma i guerra d’aigua, espectacle de màgia amb el Màgic Raül, maquillatge infantil, sardinada popular i ball popular amb Disco Movil Platja d’Aro.

Pràcticament totes les activitats s’han fet a la Plaça Hipòlit Centeno i els tiquets de l’arrossada, la xoriçada i botifarrada han tingut uns preus molt populars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.