Castell-Platja d’Aro i S’Agaró està preparant una desfilada amb les millors colles de diferents Carnavals pel pròxim 29 d’abril

Avui és el primer dia de Quaresma i el municipi recupera la normalitat després de dues setmanes molt esbojarrades

Si us encanta el Carnaval, tenim bones notícies. No haureu d’esperar-vos fins al primer cap de setmana de març de l’any 2019 per tornar a veure carrosses i comparses desfilant per les principals avingudes de Platja d’Aro.

Poques hores després d’enterrar les despulles del Carnestoltes 2018, amb motiu del Dimecres de Cendra, la regidora de Turisme, Imma Gelabert, ha explicat que estan preparant la Champions dels Carnavals pel pròxim diumenge, 29 d’abril, coincidint amb el llarg pont de l’1 de maig.

El municipi, en els darrers anys, havia celebrat una rua de primavera amb la participació de diferents colles de la zona. L’any passat, es va intentar organitzar una desfilada amb les millors colles de diferents Carnavals però, per diferents motius, la desfilada no es va poder celebrar i es va posposar fins aquest 2018.

El consistori té el projecte sobre la taula des de fa mesos i, aprofitant les rues de carrosses i comparses d’aquests dies, s’han intensificat els contactes amb les colles premiades i més espectaculars. Si la rua serà concurs o no, el nombre de colles participants i la seva procedència, el nom de la rua i quin serà el format de la desfilada, són detalls que coneixerem en les pròximes setmanes.

La rua de finals d’abril s’engloba dins la nova estratègia de projecció del Carnaval del municipi com ‘El Carnaval dels Carnavals’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.