D.E.P Carnestoltes 2018 de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró de la Colla La Xalana del Port

A la Plaça del Mil·lenari s’han cremat les despulles del Carnestoltes i s’ha celebrat la sardinada popular

El seguici mortuori ha sortit de la Plaça de l’Ajuntament a dos quarts de vuit. Les autoritats locals, colles del municipi, veïns i visitants, han acompanyat a la vídua Reina de Carnaval Sagrada Xalana i les despulles del Carnestoltes, dins d’un taüt que presidia la carrossa de la colla La Xalana del Port, amb espelmes, plors i un imponent silenci.

6f1f7381-fea1-496b-9e90-2fce409d3756_opt (1)

La rua de l’Enterrament de la Sardina ha desfilat per algunes de les principals avingudes de Platja d’Aro per arribar a la Plaça del Mil·lenari, un destí desconegut per a bona part dels assistents perquè es modifica cada any i és una incògnita fins a l’últim moment.

917225b1-21d8-4c3a-90a8-14aa5b1499ab_opt (2)

A la Plaça del Mil·lenari, s’ha encès la foguera per cremar les despulles d’El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i, tot seguit, ha començat la tradicional sardinada popular que posa el punt final en el 41è Carnaval de Castell-Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.