Comiat dels Carnestoltes amb motiu del Dimecres de Cendra

Les desfilades fúnebres s’acompanyaran de les tradicionals sardinades populars

Últim dia de regnat dels Carnestoltes i les Reines del Carnaval a la majoria de municipis de la Costa Brava Centre després de deu dies de rauxa i gresca, multitudinàries rues de carrosses i comparses, àpats i balls populars i activitats infantils i familiars.

img_0575_opt

Comiat a Castell-Platja d’Aro

A Castell-Platja d’Aro, el comiat d’El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i la Reina de Carnaval Sagrada Xalana, de la colla La Xalana del Port, començarà a dos quarts de vuit del vespre a la Plaça de l’Ajuntament. Totes les colles locals i autoritats es concentraran davant la Casa de la Vila per acompanyar les despulles del Carnestoltes. El recorregut de la desfilada fúnebre, en els darrers anys, és una incògnita. El lloc on es cremaran les seves despulles a la foguera i se celebrarà la sardinada popular també és un secret.

img_0601_opt

Comiat a Sant Feliu de Guíxols

A Sant Feliu de Guíxols, els actes de l’Enterrament de la Sardina començaran a les vuit. El seguici mortuori de les colles de Carnaval sortirà de la Nau de les carrosses i passarà per la Ctra. Palamós, Carrer Indústria, Carrer Cúbies, Carrer Hériz, Rbla. Generalitat, Carrer de les Eres i acabarà en el Parc de les Eres.

A partir de les nou, en el Parc de les Eres, es farà la tradicional sardinada popular, el comiat del Carnestoltes 2018, el lliurament dels premis especials a les colles locals i ball de fi de festa.

img-20170301-wa00131_opt

Comiat a Santa Cristina d’Aro

A Santa Cristina d’Aro, els actes de l’Enterrament de la Sardina i la botifarrada, començaran a dos quarts de vuit del vespre. Les colles sortiran de la Plaça Catalunya, davant del consistori, i faran un recorregut per diferents establiments de la població. El seguici finalitzarà a la Plaça Mn. Baldiri Reixac on se celebrarà la sardinada i botifarrada popular. Per primera vegada, per participar en la sardinada i botifarrada, s’haurà de recollir un tiquet gratuït a la carrossa del Carnestoltes quan arribi a la plaça després de la rua de comiat del Carnestoltes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.