Continuen les xerrades de salut i benestar personal a Platja d’Aro amb una trentena d’assistents a cada sessió

L’activitat és gratuïta i es fa una xerrada mensual sobre diferents aspectes de la salut i el benestar personal

La pròxima xerrada es farà demà, a partir de les set de la tarda, a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro. La cinquena sessió del cicle ‘Receptes de la Salut. Cuina de la Felicitat’ se centrarà en les relacions tòxiques, com les podem reconèixer i com ens poden afectar. La xerrada anirà a càrrec de la psicòloga, Anna Agustí.

‘Les relacions poden ser font de salut i benestar, però també poden ser tot el contrari. A la xerrada d’aquest dijous a la Biblioteca, ensenyarem a detectar quan una relació no ens fa cap bé i explicarem diferents maneres per a gestionar-ho’ ha avançat, Anna Agustí, qui també s’han mostrat molt satisfeta amb l’èxit d’aquesta nova edició del cicle perquè, de mitjana, hi participen una trentena de persones, però en algunes sessions han arribat a la cinquantena i han aconseguit un ple absolut.

56cc076b86bdab6d32144df561277fa8_phpJ0eTr7_opt

Xerrades d’octubre a maig amb temes diversos

El cicle ‘Receptes de Salut. Cuina de la Felicitat’ l’imparteixen entre Anna Agustí i Mònica Albertí, que és nutricionista.

Des del mes d’octubre, han parlat dels mites i realitats de la nutrició i la psicologia, els tòpics sobre els gèneres, com sobreviure a la solitud d’una societat hiperconnectada o l’origen dels problemes de salut a la digestió.

El 15 de març, tractaran els millors secrets de la medicina antienvelliment, el 19 d’abril, la relació amb el menjar i la gana real o emocional i, el cicle es clourà el 17 de maig, amb la fatiga i la depressió.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.