15.000 persones van visitar el cap de setmana la divuitena edició del Mercat Medieval de Castell d’Aro

També van tenir molt bona acollida les novetats d’enguany amb un reforç de la programació musical i consolidació d’espais

Entre dissabte i diumenge unes 15.000 persones es van acostar al nucli històric de Castell d’Aro (un nombre de visitants similars a les últimes edicions) per a gaudir de l’àmplia oferta d’activitats (una trentena), les parades i l’ambientació del mercat. Les franges amb una afluència més alta de visitants van ser les tardes i capvespres i el diumenge al matí. Dissabte al matí, coincidint amb la inauguració de la festa, feia molta calor i l’afluència de públic va ser menor.

Van funcionar molt bé totes les novetats d’enguany com ara els raconets temàtics amb recreacions d’objectes i escenes medievals, el reforç de les propostes musicals o la concentració de les activitats infantils a la Plaça Poeta Sitjar.

El mercat estava format per una seixantena de parades on es podien trobar productes artesanals, inspirats en l’Edat Mitjana i gastronòmics. També hi havia demostració d’oficis antics, cercaviles, animació de carrer, espectacles, activitats familiars i decoració medieval en els carrers i places, caravana de ponis, falconeria i molt més.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.