El nou emplaçament i edifici provisional de la Llar d’Infants de Castell d’Aro són la principal novetat del curs escolar 2017-2018 a Castell-Platja d’Aro

A la resta de centres de primària i secundària del municipi, aquest estiu, s’han fet feines de manteniment

Tots els alumnes dels centres de primària de Castell-Platja d’Aro començaran el curs escolar el dimarts, 12 de setembre, excepte les dues escoles bressol del municipi que començaran el dilluns, 18 de setembre i, a l’IES Ridaura, el dijous 14 de setembre.

Aquests dies s’està posant a punt el nou edifici provisional de la Llar d’Infants de Castell d’Aro, format per divuit mòduls, que s’ha ubicat al pati de l’Escola Vall d’Aro. La Generalitat de Catalunya ha autoritzat a l’Ajuntament a ocupar una part del pati de l’Escola Vall d’Aro durant un parell de cursos consecutius. L’edifici té una superfície superior als 700 metres quadrats.

Dilluns vinent s’acabarà el procés d’instal.lació i condicionament dels mòduls. A partir del dilluns, 12 de setembre, es farà el trasllat del mobiliari de l’antiga Llar d’Infants de la Plaça Poeta Sitjar al nou edifici i fins al divendres 15 s’equiparan totes les aules i espais.

 

El nou edifici provisional disposa de tots els espais i serveis necessaris per a proporcionar als infants, famílies i professionals del centre les màximes comoditats i funcionalitat.

Des del consistori volen que l’edifici definitiu es faci amb la brevetat més gran possible però encara no disposen de cap termini.

Feines de manteniment a la resta de centres

Perquè el dilluns, 12 de setembre, tot estigui a punt per començar el nou curs, durant els mesos d’estiu s’han fet petits treballs de manteniment als centres de primària (Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro), la Llar d’Infants de Platja d’Aro i a l’IES Ridaura.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.