El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, referma el compromís de la Generalitat, amb la junta directiva del Club Nàutic Port d’Aro, d’aprovar les inversions necessàries al Port de Platja d’Aro garantint la sostenibilitat econòmica i ambiental del projecte

El conseller s’ha reunit aquest migdia amb la UTE que gestiona el Club Nàutic Port d’Aro i l’alcalde del municipi per conèixer de primera mà el projecte d’actualització del port.

El president del Club Nàutic Port d’Aro, Vicenç Arqués, ha reclamat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que desencallin el projecte del nou port que inclou la construcció d’una nova bocana. Arqués, ha explicat que el pròxim pas l’ha de fer el govern català amb l’aprovació definitiva del projecte. “Nosaltres ja vam presentar a la Generalitat l’estudi d’impacte ambiental de diferents dimensions de bocanes perquè aquest resolgui, ja que és a qui li toca fer-ho” ha reiterat el president del Club Nàutic.

El titular de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha manifestat que “tenim la voluntat d’actualitzar el port de Platja d’Aro i donar-li viabilitat”. “El que hem de mirar és que les inversions que s’hi han de fer es facin garantint la sostenibilitat ambiental i econòmica”.

2017-08-31-PHOTO-00000207_opt

Totes les parts presents a la trobada han coincidit en el fet que es tracta d’un “projecte cabdal pel territori i que cal avançar amb la màxima coordinació cap a la voluntat expressada majoritàriament d’executar una obra sostenible amb el mínim impacte possible, tant pel que fa a la dimensió física com econòmica” ha manifestat, Vicenç Arqués, qui també ha recordat que “el període d’al·legacions ja ha expirat i que les 8 al·legacions recollides en relació al projecte del nou port aposten per una obra sostenible, és a dir, que segueixen la mateixa línia defensada per la junta directiva de l’entitat”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.