Crear un nou espai pels joves de Castell-Platja d’Aro és una de les prioritats dels veïns que participen en el procés per definir el Pla Director d’Equipaments Municipal

42 veïns han participat en el segon taller de participació ciutadana

Una cinquantena de veïns s’havien apuntat al taller però una desena no han pogut assistir a l’acte a causa del canvi de dates del taller (es va endarrerir una setmana).

Des de l’ajuntament es mostren molt satisfets amb la resposta veïnal perquè el taller ha reunit representants de tots els nuclis i diferents àmbits de la població (membres d’associacions esportives, associacions de veïns, AMPAs, associacions d’empresaris, etc.) que han exposat, per grups, les seves opinions i propostes. Els participants s’han dividit en taules de treball al voltant de diferents blocs: l’atenció ciutadana i el turisme; l’esport; la cultura, l’educació i la joventut; la infància, serveis socials, centre cívic i biblioteca; promoció econòmica; i serveis centrals.

2017-06-22-PHOTO-00000135_opt

Els participants havien de ser majors de 16 anys, de qualsevol gènere i origen, vinculats o no al món associatiu i que estiguessin empadronats, tinguessin una segona residència o una activitat empresarial al municipi (amb una antiguitat mínima de 5 anys).

Una de les propostes més compartida entre tots els assistents ha estat la necessitat que l’àrea de Joventut disposi, fora del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, un espai destinat als joves.

2017-06-22-PHOTO-00000133_opt

Des de l’estiu passat, el municipi té en marxa un procés per avaluar els equipaments actuals i definir un pla d’inversions en equipaments, nous o actuals, pels pròxims vint anys.

Un cop completada la fase de recollida d’informació i la fase de diagnosi, ha començat la fase propositiva del Pla Director d’Equipaments Municipal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.