La Generalitat aviat ingressarà 178.000 euros a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro com a pagament del deute pendent

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, aquest migdia s’ha reunit amb el govern municipal a Platja d’Aro

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha comunicat a l’Ajuntament que a finals del mes de juliol ingressaran al consistori 178.500 euros. Aquests diners corresponen a una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) que el consistori platjarenc encara no havia cobrat per la falta de liquiditat i l’endarreriment de pagaments del govern català.

D’altra banda, la consellera ha anunciat que l’any vinent volen impulsar un nou pla d’inversions en el món local, en la línia del PUOSC. L’alcalde, Joan Giraut, ha manifestat l’interès de la població en què, un cop es coneguin els criteris del nou pla, la Generalitat cofinanci diversos projectes que el municipi vol desenvolupar en els pròxims mesos. També han parlat de fer millores a camins i carreteres així com de la participació de l’administració catalana en el finançament de la construcció de nous habitatges socials a l’Eixample Castell, un cop s’hagi urbanitzat aquest sector.

FullSizeRender (1)_opt

La consellera també ha signat en el Llibre d’Honor del municipi. A la trobada hi han assistit diferents membres de la corporació municipal així com la directora general d’Administració Local, Montserrat Mundi, i el director dels Serveis Territorials a Girona, Raül Morales.

La delegació del govern català també ha visitat Sant Feliu de Guíxols, Llagostera i Palamós.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.