Dilluns entra en funcionament el nou CAP de Platja d’Aro, un equipament llargament esperat

Les instal.lacions actuals, a l’Eurocenter, han quedat petites i antiquades

El nou Centre d’Atenció Primària està situat a pocs metres de l’actual. Després d’uns quants mesos amb l’edifici acabat, però pendent d’equipar-lo per dins, dilluns vinent, 3 d’abril, entrarà en servei el nou CAP, un equipament llargament esperat pel municipi perquè l’actual CAP, que va entrar en servei als anys 80 als baixos del complex Eurocenter, ha quedat antiquat i poc funcional. Les obres van començar a finals del mes de maig de l’any 2015 i les dates d’inauguració han variat amb el pas dels mesos. Amb les obres en marxa, l’Ajuntament confiava que el nou centre estaria operatiu l’estiu de l’any passat i la Generalitat posposava el termini fins al primer trimestre d’enguany.

Les noves instal.lacions s’han construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, situats a l’Avinguda Castell d’Aro, 55, i la inversió ha anat a càrrec del Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un edifici de 1.418 metres quadrats amb dues plantes i 14 consultes de medicina familiar, d’infermeria, pediatria, per a cirurgies menors i cures complexes i consultes polivalents. També disposa d’una zona d’atenció continuada de l’equip d’atenció primària, l’àrea d’admissions, lavabos i espais del personal. El nou telèfon del centre és el 972 827 122.

IMG_0812_opt

La parcel.la on s’ha construït té una superfície lleugerament superior als 2.500 metres quadrats i s’ha reservat un espai per a possibles futures ampliacions. Segons l’acord de l’Ajuntament amb la Generalitat per a la cessió dels terrenys, la gestió d’ús de l’edifici retornarà al consistori en un període de 30 anys.

La seva proximitat als grans aparcaments públics de la Masia Bas o de la Plaça d’Europa així com a l’àmbit del Parc dels Estanys també fan molt còmoda l’accés al centre dels usuaris. I amb el disseny de l’edifici, materials que s’han utilitzat i l’adequació de l’entorn, s’ha volgut minimitzar l’impacte visual a l’interior i des de l’exterior i que sigui un centre molt funcional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.