La Fundació Jordi Comas de Castell-Platja d’Aro instaura els Premis T de reconeixement a la trajectòria de persones i iniciatives que excel.leixen el Turisme

La primera edició dels Premis T de la Fundació Jordi Comas Matamala tindrà lloc el 28 d’abril a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro.

La Fundació Jordi Comas ha creat aquests guardons amb l’objectiu de donar rellevància a les persones i iniciatives que excel.leixen en el sector turístic i lideren una visió transversal del turisme des de diferents àmbits socials. Els premis es divideixen en 3 perfils diferents: una tasca docent i/o investigadora en relació al turisme, la seva aportació com a professionals del sector turístic o la contribució a una gestió transversal del turisme des d’altres sectors. Entre els premiats pot haver-hi més d’un guardonat d’un mateix perfil. El comité executiu del Patronat escollirà un mínim d’un premiat i un màxim de tres.

L’acte de lliurament dels premis s’emmarcarà dins el 5è Memorial Jordi Comas que se celebrarà el divendres, 28 d’abril, a partir de les vuit del vespre, a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro durant el qual també es farà balanç de les accions de la fundació, es presentarà el programa d’activitats d’enguany i un sopar acompanyat d’un concert de jazz (més informació sobre la celebració del Memorial aquí).

DSC_1006-R_opt

La Fundació crea unes noves jornades de reflexió al voltant del Turisme i la Sostenibilitat

A finals d’octubre, la Fundació Jordi Comas celebrarà al CaixaFòrum Girona, la primera edició d’una Jornada de reflexió al voltant del Turisme i la Sostenibilitat, dirigida a estudiants, docents i professionals de l’àmbit turístic. Les sessions s’estructuraran en 4 xerrades i meses de treball amb 3 ponents a cada mesa (vinculats a l’àmbit acadèmic, empresarial, institucional i social). Els experts faran una exposició de la situació actual des de la perspectiva del seu àmbit i obriran el debat amb els assistents. Es parlarà del paper de les empreses i corporacions del sector turístic, de la investigació i l’estudi, de les competències de les institucions i la seva funció mediadora entre les necessitats socials i del sector turístic o la visió de diferents entitats socials que, directament o indirectament, lluiten per assolir una major sostenibilitat i reforçar els llaços de col.laboració amb el sector turístic.

FDF68061161-R_opt

Tornen les Tribunes

La Fundació Jordi Comas, que es va fundar l’any 2015, tornarà a organitzar les Tribunes amb conferenciants de reconeguda trajectòria i prestigi social. El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i Joan Roca, del Celler de Can Roca, van ser els conferenciants de les Tribunes 2016. La primera Tribuna tindrà lloc el 16 de juny i la segona el 15 de setembre, ambdues al S’Agaró Hotel. Les dates es confirmaran en les pròximes setmanes. Les Tribunes estan obertes al sector i públic en general.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.