Viu Autisme de Castell-Platja d’Aro rep 2.620 euros del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

El festival degà de Catalunya avui ha presentat la seva programació que s’allargarà del 14 de juliol al 19 d’agost amb una vintena d’espectacles.

La 55a edició del Festival de la Porta Ferrada vol arribar als 40.000 espectadors

Les entrades per a tots els espectacles s’han posat a la venda avui a les quatre de la tarda. La 55a edició del festival d’estiu de Sant Feliu de Guíxols combina la música, la dansa, el teatre, noves propostes i escenaris. Podeu consultar tota la programació aquí.

L’Ajuntament i The Project han explicat que en els darrers tres anys s’ha triplicat l’ocupació i l’any passat van assistir al festival uns 25.000 espectadors. Enguany, es posaran a la venda 40.000 entrades. També han avançat que hi haurà una festa sorpresa de tancament del festival (s’anunciarà aviat), la ciutat allargarà dos anys més el contracte amb la promotora The Project pels bons resultats de la gestió dels darrers quatre anys, el pressupost d’aquesta edició puja a 1.400.000 euros (dels quals un 30% són d’aportació pública i la resta prové de la venda d’entrades i els patrocinadors) i el Village de l’Espai Port acollirà, un any més, l’oferta gastronòmica del restaurant Els Tinars.

A més, es volen seguir reforçant els llaços entre la ciutat i el festival i millorant aspectes que reclamen els espectadors. Segons una enquesta realitzada l’estiu passat a 1.200 espectadors, el públic posa molt bona nota al preu de les entrades, la qualitat dels artistes i espectacles i la resta d’oferta de la ciutat. Per contra, van demanar una reducció del soroll extern de l’Espai Port. Per combatre aquest problema aquest estiu es modificarà l’accés a l’aparcament del festival, no es permetrà la circulació de vehicles al voltant de l’Espai Port durant els espectacles i els dies de la Festa Major no es faran actuacions a l’Espai Port. També es crearà una nova zona d’aparcament amb capacitat per a 150 vehicles.

Aquest cap de setmana, s’aplicarà un descompte a totes les localitats que es comprin presencialment a l’Oficina de Turisme del Monestir de Sant Feliu.

FullSizeRender (1)_opt

Un festival solidari

Durant la presentació de la programació, l’Ajuntament i The Project han lliurat a l’associació, Viu Autisme de Castell-Platja d’Aro, un xec simbòlic de 2.620 euros per a recolzar la tasca que porta a terme l’entitat de suport a nens teactius i a les seves famílies. La presidenta de Viu Autisme, Sara Garcia, ha agraït molt l’aportació del festival. Els promotors han anunciat la voluntat de donar continuïtat al vessant solidari de l’esdeveniment i seguir col.laborant amb entitats socials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.