Una vintena de veïns de Castell-Platja d’Aro debaten sobre la situació actual dels equipaments del municipi

El taller es va fer aquest dilluns al vespre al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Els participants es van dividir per grups i cada grup va analitzar i debatre sobre diferents blocs temàtics d’equipaments (Serveis Centrals, Atenció Ciutadana, Turisme i altres; Esports; Cultura, Educació i Joventut; Infància, Serveis Socials, Centres Cívics i Biblioteca). El taller va començar a quarts de vuit del vespre i es va allargar un parell d’hores. De l’acte no en va sortir cap proposta concreta perquè l’objectiu del taller era analitzar la situació actual dels equipaments i detectar els punts forts i punts febles de l’oferta actual. Tots els participants van fer una valoració molt positiva de l’experiència i es van mostrar oberts a continuar col.laborant en iniciatives de participació ciutadana.

A la sessió hi havia representants dels 3 nuclis de població així com representants de tots els àmbits del municipi. L’ajuntament volia aconseguir la màxima representativitat municipal i va obrir un procés d’inscripció voluntària i va fer un cerca perquè no quedés vacant cap dels perfils que s’havien fixat prèviament. Els participants havien de complir uns requisits mínims com ser majors de 16 anys, estar empadronats o tenir una segona residència al municipi amb una antiguitat mínima de cinc anys i que no haguessin estat membres electes a les últimes eleccions municipals.

Aquest dimecres també es farà una taula de treball amb la participació dels grups polítics amb representació al consistori platjarenc.

La celebració dels tallers s’emmarca dins la fase de diagnosi del nou Pla Director d’Equipaments que està impulsant la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària conjuntament amb la consultora d’innovació social Neopolis. La finalitat del procés és analitzar la situació actual dels equipaments (docents, sanitaris, administratius, culturals i cívics, serveis socials, religiosos, esportius, funeraris, transport i seguretat) i avaluar els seus punts forts i febles. L’ajuntament confia que la fase de diagnosi s’enllestirà abans de l’estiu. D’aquesta fase han de sorgir un conjunt de propostes i d’inversions a curt, mitjà i llarg termini d’acord amb l’oferta actual d’equipaments, la seva titularitat i la normativa urbanística vigent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.