11 parelles participen en el 1r Torneig d’Escacs ‘Pares i Fills’ que organitza l’Escola d’Escacs Costa Brava de Platja d’Aro

La competició s’ha solidaritzat amb la lluita d’un professor de l’escola, que també havia residit al municipi, que reclama el retorn i la pàtria potestat en exclusiva de la seva filla

El primer torneig d’escacs ‘Pares i Fills’ va reunir una trentena de persones i jugadors, vinguts d’arreu de les comarques gironines, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, dissabte a la tarda.

L’objectiu dels organitzadors era crear un esdeveniment que contribueixi a estrènyer els llaços entre pares, mares i fills i donar a conèixer la campanya ¡Carolina, queremos que vuelvas a casa!, que va engegar l’any 2016, Carlos Salgado, un professor d’escacs que imparteix classes a diferents escoles de la Costa Brava Centre, va residir a Platja d’Aro entre els anys 2010 i 2012 i ha creat un blog per explicar la seva situació personal, de la seva filla i el procés judicial que té obert per aconseguir el seu retorn a l’Estat i la seva pàtria potestat en exclusiva. El regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez, va assistir a l’acte per lliurar els trofeus als guanyadors del torneig. La intenció dels organitzadors és repetir-lo cada any.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.