Els centres educatius de Castell-Platja d’Aro oferten un centenar de places pel curs 2017-2018

La preinscripció d’alumnes d’educació infantil i primària es va obrir ahir i una vintena de famílies ja van formalitzar les seves sol.licituds

Fins al 4 d’abril, les famílies del municipi ja poden fer la preinscripció dels seus fills pel curs 2017-2018 que, previsiblement, començarà el dimarts, 12 de setembre. Tot apunta que la gran majoria de les preinscripcions seran nens i nenes que comencen el segon cicle d’educació infantil (P3, P4, P5), especialment, al curs de P3.

Per tramitar la sol.licitud de la preinscripció les famílies han de presentar el document de la sol.licitud i l’original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació, del DNI, NIE o passaport de la persona que fa la sol.licitud (pare, mare o tutor/a) així com de la targeta sanitària de la criatura (CIP).

Segons ens han informat les escoles d’educació infantil i primària de Castell-Platja d’Aro, cares al curs 2017-2018, en total oferten un centenar de places i l’assignació de les places als alumnes estarà subjecte a un barem de punts i criteris que fixa la Generalitat (es tenen en compte aspectes com la proximitat del domicili de la família al centre, si la família té altres fills o filles escolaritzats al mateix centre, l’adreça del lloc de treball del pare o mare, etc.)

La llista de sol.licituds amb la puntuació provisional de cada família es coneixerà el 24 d’abril. El període per presentar reclamacions, si escau, a la puntuació provisional s’allargarà el 25 al 27 d’abril. El 3 de maig es coneixerà la puntuació definitiva de cada família, el 30 de maig (després del sorteig del número de desempat i la publicació de la llista ordenada definitiva) es farà l’oferta final de places escolars i el 2 de juny, les famílies sabran si el seu fill o filla ha estat admès. La matrícula s’haurà de formalitzar entre el 12 i el 16 de juny.

Durant la primera quinzena de març, els diferents centres també van celebrar sessions informatives i jornades de portes obertes que van tenir una important afluència de famílies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.