Un Fiat 500 híbrid entre els catorze premis del Gran Sorteig de Nadal

La campanya s’allargarà fins al 4 de gener

Tothom que faci una compra mínima de 20 euros en el centenar de comerços i serveis adherits a la campanya del Gran Sorteig de Nadal de Platja d’Aro té l’oportunitat de guanyar un dels catorze lots que inclou la campanya.

Un any més, el premi estrella és un cotxe que, enguany, és un Fiat 500 híbrid amb GLP que està exposat a la Plaça de l’Ajuntament, acompanyat de la nova decoració nadalenca de l’espai.

El segon premi és una bicicleta elèctrica i el tercer premi un paddle surf. A partir del quart i fins al 14è són lots de regals cedits pels comerços participants.

A causa de la pandèmia i la necessitat de reduir la interacció social, no es donen les típiques butlletes i els comerços utilitzen l’aplicació Targeta AROimpulsa. Cada compra es registra en línia i genera un número de participació en el sorteig.

El dimarts, 5 de gener, al migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament es farà el sorteig públic davant de notari.

El Gran Sorteig de Nadal es va posar en marxa durant la campanya nadalenca de l’any 2016-2017. Des d’aleshores s’ha convertit una de les activitats estrella amb la participació d’unes 30.000 butlletes, una xifra que ha anat creixent des de la primera edició.

A causa de les restriccions municipals dels caps de setmana, des de l’inici de la campanya de Nadal, el 28 de novembre, molts visitants s’acosten fins al nucli comercial per gaudir de les compres i l’ambient de Nadal entre setmana.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.