Perill moderat per intensa pluja

Durant aquesta matinada, el fort so dels trons ha trencat el son de la Vall d’Aro

Les importants quantitats de pluja que han caigut a diferents llocs de Catalunya amb inundacions, a casa nostra no han estat destacables (0.6 mm de precipitació acumulada durant la matinada a l’observatori de Castell d’Aro) però la tempesta sí que s’ha deixat notar per l’aparat elèctric. Les ratxes de vent han arribat fins als 30,6 km/h i ha refrescat l’ambient.

El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat fins al migdia el perill moderat de pluges intenses al Baix Empordà. També alerten que els xàfecs, localment, poden anar acompanyats de calamarsa o pedra. A partir de la tarda desapareix el perill de fortes pluges.

Imatge extreta del Servei Meteorològic de Catalunya
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *