Sortir del confinament i tornar a dinar en un restaurant, cara al mar en un dia esplèndid de maig, ha estat una de les millors…
Llegir més Sa Marinada. Repòquer de luxeCategoria: Gastronomia
Casa Teva Gastrobar, delícies d’autor
Ja fa temps que vàrem descobrir el Casa Teva Gastrobar. Situat en un punt privilegiat de la badia de Sant Feliu de Guíxols s’ha convertit…
Llegir més Casa Teva Gastrobar, delícies d’autorCan Blau de Palamós – ARRÒS
Avui marxarem a Palamós per gaudir d’un bon arròs a la cassola. Hem triat Can Blau perquè sempre que hi hem anat n’hem sortit molt…
Llegir més Can Blau de Palamós – ARRÒSLa Cava. Molt més que una taverna.
Haurem de reconèixer que en aquest anàlisi no serem del tot imparcials, ja que La Cava ens te el cor robat fa molt de temps.I…
Llegir més La Cava. Molt més que una taverna.Restaurant Bell-lloc, sabors d’abans
Teníem molta expectació per tastar la proposta dels germans Gascons a la masia on durant molts anys havia triomfat el Restaurant Les Panolles. El projecte…
Llegir més Restaurant Bell-lloc, sabors d’abansForat 19, una bona jugada!
Al bell mig de les Gavarres, incrustat en la casa club del Golf d’Aro hi trobem el restaurant Forat-19. La parella formada per l’Ana Garcia…
Llegir més Forat 19, una bona jugada!