Casa Teva Gastrobar, delícies d’autor

Ja fa temps que vàrem descobrir el Casa Teva Gastrobar. Situat en un punt privilegiat de la badia de Sant Feliu de Guíxols s’ha convertit en un lloc de pelegrinatge dels amants de la cuina d’autor.

Ara, de la mà del polifacètic interiorista Jordi Ferrando, el Casa Teva ha fet un tomb a l’espai, amb detalls que converteixen la sala en petits racons plens de detalls i originalitat.

La cuina de Juan Arrua no ha canviat, o si, perquè aquest cuiner amb llarga trajectòria als millors restaurants, és dels que no paren quiets. La seva capacitat de crear noves propostes gastronòmiques no deixa de sorprendre.
La cuina del Casa Teva ofereix propostes culinàries d’alta creativitat, però amb un denominador comú; la qualitat de la matèria primera i de respecte als sabors tradicionals.
És d’agrair que en aquesta època on a les cuines s’inventa constantment, a vegades traicionant els sabors originals, Arrua defensa amb mestria els vells sabors en combinacions que entren pels ulls i que demostren habilitats innegables.

Casa Teva ofereix una carta variada i molt llaminera. Construint i desconstruint plats de sempre amb creacions pròpies, totes altament atractives i molt encertades al paladar.
També tenim un magnífic menú diari amb 5 primers i cinc segons per triar, i que amb postres ens sortirà per només 18,50€
Recomanem fer el cafè a la magnífica terrassa amb la meravellosa vista de la badia de Sant Feliu al davant.
A la sala la Shirley Arrua, germana del cuiner, ens servirà amb diligència i simpatia, malgrat el handicap de tenir la cuina al primer pis, el que obliga al personal a fer cames. A la part alta també hi trobem una sala, que a part de facilitar el trànsit dels plats ens ofereix una bona vista del port de Sant Feliu.

Casa Teva és un privilegi per la cada vegada més complerta oferta gastronòmica de Sant Feliu, que en anys anteriors era més aviat escassa.
Els germans Arrua s’esforcen per ser un referent i podem dir que ho estan fent tot be per ser-ho.

El Restaurant Casa Teva és a la Plaça Ferran Agulló, 4 i el telèfon per reserves és el 615 22 34 21
Normalment tanquen els dimarts, però en època de festes els horaris poden variar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Casa Teva Gastrobar, delícies d’autor”

  1. Un plaer tastar la cuina i gaudir de l’espai que l’ acompanya. Felicitats, Shirley i Juan. Una abraçada.Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.