Sa Marinada. Repòquer de luxe

Sortir del confinament i tornar a dinar en un restaurant, cara al mar en un dia esplèndid de maig, ha estat una de les millors experiències que recordem.

El Sa Marinada de la Mercè Pellicer ha estat durant tot el període de confinament intentant oferir als seus clients solucions per no deixar de gaudir dels bons productes i la bona cuina. Així al llarg d’aquests mesos foscos on era impossible acudir als restaurants, Sa Marinada oferia una carta especial amb plats per portar a domicili.

Però es va obrir la possibilitat de tornar a gaudir de les terrasses, i si hi ha una terrassa excepcional per dinar vora el mar, sense dubtes és la de Sa Marinada.

Destacarem 5 dels luxes que varem gaudir, tot i que si filàssim prim en trobaríem algun més.

El primer luxe va ser poder tornar a Sant Feliu. Setmanes d’absència obligada ens va crear un síndrome d’abstinència molt pronunciat. Poder-ho fer amb un dinar en un dels indrets més privilegiats de la Costa Brava va arrodonir la jugada.

El segon luxe que varem gaudir va ser l’accés. Avui dia és complicat trobar aparcament prop dels restaurants, i si son a primeríssima línia de mar, impossible. Dons al Sa Marinada aparques còmodament en el pàrquing privat a l’entrada del sector nàutic, a peu de Restaurant.

El tercer luxe el trobarem en el menú diari. Sa Marinada destaca per una oferta d’alta gama en cuina marinera. La tradició ve de lluny. Glamour i el producte més exclusiu ja venen de dècades de bona feina a La Taverna del Mar, i la Mercè Pellicer ha traslladat al Sa Marinada, aquell aura de qualitat en tots els aspectes. Per això poder gaudir d’aquesta oferta amb un menú de 25€ és tot un luxe.

Però si hi ha un veritable luxe al restaurant de Mercè Pellicer el trobem a la taula. Peix i marisc son a primera vista faves comptades, però a Sa Marinada tenen l’ofici de presentar els millors productes del mar amb la senzillesa i a l’hora màxima expressió gastronòmica possible. Producte molt ben triat i preparació magistral. Els arrosos també destaquen, i la carta és amplíssima amb producte local i de diverses costes espanyoles.

El darrer luxe que destacarem és al detall. Mercè és dona detallista i s’hi nota la seva mà en cada racó. El personal sobri i efectiu. Et sents ben servit en tot moment, sense sentir-te marejat. En definitiva professionals que et fan viure l’experiència còmodament.

Marxem amb ganes de tornar, tot i que sabem, que un dia com aquest serà difícil de trobar. El mar en calma, el sol perfecte, els dies que no vèiem Sant Feliu, les setmanes que no dinàvem en un restaurant. Tot un repòquer de luxes.

Sa Marinada obre en aquest moment la seva terrassa, tot i que a partir de la setmana que ve, segurament podrà obrir algunes taules interiors.

Les reserves les podeu fer al telefon 972 32 38 00. Tanquen dilluns.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “Sa Marinada. Repòquer de luxe”

  1. Moltes gràcies, amics, per aquesta ressenya tant inesperada.
    I molt més, encara , pel moment en que la feu. Sortim d’uns moments molt foscos i ens cal llum i color i rialles a les nostres vides.
    Fins ben aviat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.