Novetats discogràfiques setmana del 25 de maig

72 nous temes ja sonen al 102.7 de la FM. Et convidem a repassar els més destacats de la setmana.

Català

Del món discogràfic en català tenim 4 incorporacions aquesta setmana. ‘Tornar’ és el nom del primer treball en solitaria d’Alicia Rey. La cantant terrassenca, coneguda per ser la veu del grup Sense Sal, ha presentat aquesta setmana el primer tastet del seu nou projecte personal. A través del tema ‘Tornar’, la compositora engega una nova aventura en solitari, fruit de la inspiració que ha aflorat amb més força que mai en moments com l’actual.

Alícia Rey – Tornar

Des de ses illes, Mel i Sucre, un petit grup d’animació infantil ens fan arribar un tema anomenat ‘Tec ganes de jugar’. Aquest any, Setembre s’avança. La banda granollerina pren de nou els instruments per presentar-nos, en aquest mes de maig confinat, un nou senzill: ‘Sota el sostre de cristall’. Un tema que arriba tres anys després del darrer àlbum del grup, De Feres i Treves (Picap, 2017).

Setembre – Sota el sostre de cristall

Acabem el repàs a les novetats en català amb ‘Tant de bo mai més hagi de posar-me jersei’, la nova cançó dels santboiencs Trau.

Mercat hispà

Les novetats en castellà d’aquesta setmana venen encapçalades per el més nou d’Alejandro Sanz i Carlos Vives, que s’han unit per primera vegada en les seves carreres per sorprendre’ns amb ‘For sale’, el segon senzill de el nou disc del colombià titulat ‘Cumbiana’. Els dos comparteixen interpretació i també autoria d’aquest single, de què han estrenat ja videoclip. Aquí el podeu veure:

Carlos Vives, Alejandro Sanz – For Sale

Alejo Stivel, fundador i ànima del grup Tequila, ens presenta el seu nou single ‘Rubia’ que ve acompanyat d’un vídeo gravat des de casa seva i la dels músics.

Alejo Stivel – Rubia

Una altra novetat destacada és “Color Esperanza 2020”, la reedició del tema de Diego Torres al costat de molts altres artistes.
Més de 30, per ser exactes interpreten una nova versió per recaptar fons a favor de l’Organització Panamericana de la Salut (OPS) contra la pandèmia de la Covid-19.

Color Esperanza 2020 – Various Artists

Internacional

Saltem als mercats anglo-saxons per descobrir novetats com aquesta:

Sia – Together

Sia, l’artista nou vegades nominada als Grammy, va llançar el seu nou senzill ‘Together’ del seu pròxim àlbum i pel·lícula «Music». “Together” és només una de les 10 noves cançons escrites per Sia i i incloses en la banda sonora. El vídeo musical els donarà als fans un primer cop d’ull al debut com a directora de Sia; «Music» és protagonitzada per Kate Hudson, Leslie Odom, Jr. i Maddie Ziegler.

Lady Gaga i Ariana Grande van estrenar aquest passat divendres el videoclip del seu tema conjunt ‘Rain on Me’, que anticipa el proper disc de Gaga i en el qual les dues estrelles ballen sota la pluja en un escenari apocalíptic. La cançó, que és el segon senzill promocional del disc ‘Chromatica’, te un aire house-pop i s’acompanya d’un vídeo en què predomina la coreografia i una ambientació entre el futurista i el postapocalíptic que recorda directament a l’estètica de la pel·lícula ‘Blade Runner’. Jutjeu vosaltres mateixos.

Lady Gaga, Ariana Grande – Rain On Me

També ens fem ressò del més nou de One Republic que en fa arribar el tema ‘Better Days’ juntament amb el traper argentí Khea. The Weeknd no para de presentar novetats, en aquest cas amb la Doja Cat. El tema es un remix del tema ‘In your eyes’. I també tenim novetats de l’Ellie Goulding amb ‘Power’ i de Kate Perry amb el tema ‘Daises’.

Esperem que us hagi agradat aquest repàs a les més interessants de les 72 novetats que han entrat aquesta setmana a la nostre discografia. La setmana que ve, més! Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.