Detenen un conductor novell a Platja d’Aro amb una taxa d’alcohol catorze vegades superior a la permesa

El detingut, que té antecedents, va negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcohol i drogues

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols, van detenir el dissabte passat, un home de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a dos quarts d’onze de la nit del mateix dia 23, a la carretera C-63 on els agents de trànsit van ser informats que a l’altura de Cassà de la Selva un turisme circulava fent ziga-zaga en sentit Platja d’Aro.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents van localitzar el turisme aturat a la carretera GIV-6621 al punt quilomètric 1, al terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Els mossos van identificar el conductor i van veure que tenia símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Primer li van fer una primera prova de mostreig que va donar un resultat positiu de 2.12 mg/l en aire expirat, més de catorze vegades per sobre del màxim permès en els conductors novells que és de 0,15 mg/l.

En voler fer-li la prova amb l’etilòmetre evidencial, l’home va interrompre voluntàriament la prova i es va negar a realitzar-la. Després de refusar també la prova de contrast, els mossos el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

El detingut, amb antecedents, va quedar citat per comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

close

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.