Detenen un conductor novell a Platja d’Aro amb una taxa d’alcohol catorze vegades superior a la permesa

El detingut, que té antecedents, va negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcohol i drogues

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols, van detenir el dissabte passat, un home de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a dos quarts d’onze de la nit del mateix dia 23, a la carretera C-63 on els agents de trànsit van ser informats que a l’altura de Cassà de la Selva un turisme circulava fent ziga-zaga en sentit Platja d’Aro.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents van localitzar el turisme aturat a la carretera GIV-6621 al punt quilomètric 1, al terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Els mossos van identificar el conductor i van veure que tenia símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Primer li van fer una primera prova de mostreig que va donar un resultat positiu de 2.12 mg/l en aire expirat, més de catorze vegades per sobre del màxim permès en els conductors novells que és de 0,15 mg/l.

En voler fer-li la prova amb l’etilòmetre evidencial, l’home va interrompre voluntàriament la prova i es va negar a realitzar-la. Després de refusar també la prova de contrast, els mossos el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

El detingut, amb antecedents, va quedar citat per comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.