4 nous casos diagnosticats en els últims cinc dies a centres de SSIBE

Són les dades actualitzades avui per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dimarts, 26 de maig, informen que des de l’inici de la pandèmia han diagnosticat 516 casos de Coronavirus.

Respecte a l’última actualització de dades, dijous passat, 21 de maig, hi ha 4 nous casos. En el darrer mes, l’evolució del nombre de nous casos diagnosticats ha caigut en picat. El 28 d’abril hi havia 43 nous casos. El 12 de maig eren 15. El dia d’avui són 4.

Des de fa dies el nombre de defuncions creix a comptagotes. Des de l’inici de la pandèmia s’han registrat 55 morts a causa de la Covid-19 als centres gestionats per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

El dia d’avui i des de l’inici de la pandèmia s’han donat 170 altes.

A partir de la setmana vinent, SSIBE ja no oferirà noves actualitzacions sobre l’evolució de la pandèmia. Aquesta és la darrera que us oferim des del nostre mitjà sobre les dades proporcionades per SSIBE.

Moltes gràcies per la seva tasca a tot l’equip de SSIBE.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.