Marc Gascons, del restaurant Els Tinars, ha apadrinat la campanya aquest matí
Divendres es posa en marxa la 27a edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó de Sant Feliu, una de les més emblemàtiques de la Costa Brava.
Aquest matí s’ha fet la presentació en el Tinglado del port. El reconegut xef, Marc Gascons, del restaurant Els Tinars de Llagostera, guardonat amb una Estrella Michelin, ha apadrinat la campanya 2019, que s’allargarà fins al 16 de juny.
Una vintena de restaurants s’han adherit a l’acció gastronòmica. La meitat oferiran menús especials i l’altra meitat inclouen a les seves cartes plats elaborats amb peix blau.
Menú d’activitats per a tots els gustos
Aquest dissabte, 18 de maig, a partir de les 11 h a La Rambla se serviran tastets a preus populars i es duran a terme tallers.
També s’han organitzat sessions de cuina en directe en el Mercat Cobert, diferents dissabtes, obertes a tothom i que impartiran diversos cuiners de la ciutat.
Del 17 al 30 maig, els comerços adherits a la campanya, per compres superiors a 15 €, donaran en els seus clients una butlleta per participar en el sorteig de menús i plats de Peix Blau. El sorteig es realitzarà el 31 de maig i els premis es podran bescanviar fins al 16 de juny, darrer dia de la campanya gastronòmica.
Més informació de tota la campanya aquí.