Carmen Thyssen, Eduard Gascons i Joan Cals, guardonats amb els Premis T de la Fundació Jordi Comas

L’acte de lliurament dels premis ha aplegat 150 persones a Platja d’Aro

En el marc del VII Memorial Jordi Comas Matamala i, per tercer any consecutiu, s’han lliurat els Premis T, uns guardons que reconeixen la tasca i trajectòria de persones, entitats i organitzacions que treballen a favor del turisme i la transversalitat.

3_opt

En aquesta edició, la Fundació Jordi Comas ha premiat:

La baronessa, Carmen Thyssen, per haver contribuït a la dinamització turística de la Costa Brava i reforçar la seva oferta cultural, a l’haver cedit de forma permanent una part de la seva col·lecció de pintura per exposar-la a Sant Feliu de Guíxols.

El catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Cals, per la seva trajectòria docent i professional i per les seves aportacions en relació a l’estudi i la difusió del fet turístic.

Finalment, el restaurador Eduard Gascons, del Restaurant Els Tinars de Llagostera, guardonat amb una Estrella Michelin, per la seva aportació a l’excel·lència de la gastronomia empordanesa i catalana.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.