Emotiva sessió plenària a Castell-Platja d’Aro perquè diferents regidors i regidores abandonen la primera línia de la seva vida política

Aquest migdia s’ha celebrat l’últim plenari ordinari del mandat 2015-2019

Excepcionalment, el darrer plenari del mandat a Castell-Platja d’Aro no s’ha celebrat al vespre.

A més, la sessió plenària ha tingut un final diferent de la resta de plens. Tots s’han quedat per fer la foto de família que simbolitza el tancament de mandat, malgrat que continuaran en els seus càrrecs i exercint les seves tasques, en el govern i l’oposició, fins a la constitució de la nova corporació municipal que tindrà lloc el dissabte, 15 de juny, a partir de les dotze del migdia.

Per diferents regidors i regidores ha estat l’últim ple del seu pas per la primera línia de la política municipal, sempre que no decideixin tornar-hi a mitjà o llarg termini. És el cas de Dolors Guirado, Peter Kosidlo, Estel Rodríguez o Imma Gelabert. Josep Maria Soler, no ha pogut assistir a la seva darrera sessió com a regidor.

Ni Dolors Guirado ni Perter Kosidlo formen part de cap llista a les pròximes Municipals del 26 de maig. En el cas d’Imma Gelabert, Josep Maria Soler i Estel Rodríguez, formen part de llistes, però tancant les seves candidatures i, per tant, sense cap opció per accedir a les actes de regidores i regidores del mandat 2019-2023.

També ha estat el primer i últim plenari d’aquest mandat pel regidor socialista, Josep Amat, que va ser designat per entrar en substitució de Miquel Ángel Chamorro, però no ha pogut integrar-se en el plenari fins a la sessió d’aquest dimecres.

3062185D-F368-4248-9C37-F69BD185FB94

A la foto de família també hi apareixen 5 candidats a la pròxima contesa electoral i membres de diferents llistes que aspiren al govern municipal del pròxim mandat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Emotiva sessió plenària a Castell-Platja d’Aro perquè diferents regidors i regidores abandonen la primera línia de la seva vida política”

  1. Moltes gràcies al grup d’ERC i a la seva portaveu Montse Rovira per les seves paraules de reconeixement.
    MOLTA SORT I LLARG CAMÍ ??♥️♥️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.