Els nous semàfors afavoreixen una circulació més fluida i endreçada dins el centre comercial

Abans de Sant Joan van entrar en funcionament nous grups de semàfors en la cruïlla del giratori de la plaça Doctor Trueta, on conflueixen alguns dels carrers i avingudes més importants del centre comercial.

Ara que fa un mes de la posada en marxa dels semàfors en el carrer Juli Garreta i a l’Avinguda de S’Agaró, des de l’Àrea de Mobilitat diuen que les sensacions són molt bones.

La regidora en funcions de l’àrea, Imma Gelabert, ens ha explicat que els tècnics municipals i la Policia Local han detectat que la circulació és més endreçada i fluida en l’àmbit de la plaça del Doctor Josep Trueta i, per extensió, en tots els carrers i avingudes que hi desemboquen. I els comentaris que han rebut també són positius.

Per a travessar, ara els vianants poden aturar el pas de vehicles polsant el botó dels vianants, que atura durant uns segons el pas de cotxes. Antigament, només hi havia un pas de zebra, i el pas constant de vianants dificultava l’accés dels vehicles en el giratori, afectant la xarxa viària de tot aquest àmbit.

L’obertura de nous establiments i un hotel a tocar de la Plaça del Doctor Josep Trueta, on hi havia el Magic Park, ha disparat l’afluència de vianants en aquest sector.

El consistori no descarta la instal·lació de nous grups de semàfors si ho consideren necessari, per a pacificar la mobilitat de vehicles i vianants en espais estratègics del nucli comercial i d’oci o per a garantir la seguretat i limitar la velocitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.