Éxit de la segona Jornada d’Emprenedoria Jove que combina coneixement i experiències locals

Platja d’Aro ha acollit, aquest dijous, la segona Jornada d’Emprenedoria Jove, impulsada des de la Unitats municipals de Joventut i Promoció Econòmica amb la col·laboració de l’alumnat del CFGS d’administració i finances.

Des de l’Ajuntament han recordat que el treball amb les persones joves requereix una intervenció diferenciada i específica en les metodologies, els continguts, els ritmes, els espais, etc. que doni resposta a les característiques i necessitats d’aquest col·lectiu.

Una jornada d’emprenedoria jove que té l’objectiu de conèixer i treballar l’emprenedoria en clau municipal entre els i les joves del municipi i la comarca, en el marc del procés d’acompanyament que ofereix el consistori en el col·lectiu jove al llarg de l’any, en una etapa personal on guanya pes el protagonisme i el compromís de la persona en la construcció del seu projecte de vida.

Precisament, l’Ajuntament ofereix un acompanyament integral i global, proporcionant en els joves diferents eines i serveis per a l’adquisició d’habilitats, hàbits i valors perquè tinguin una manera positiva d’entendre i posicionar-se davant la vida.

Vinculat a l’emprenedoria i l’ocupació, un dels reptes de la Unitat de Joventut és donar a conèixer en els joves de la població l’espai de cotreball que està situat a la Unitat de Promoció econòmica, i, d’altra banda, l’assessorament que s’ofereix en els emprenedors/es. En aquesta línia, aquest curs 2023-2024, s’ha promogut una Jornada emprenedoria PFI-PTT Guíxols Vall d’Aro i una Jornada d’experiències de joves emprenedors/es del municipi.

La jornada d’aquesta setmana ha consistit en una ponència sobre l’emprenedoria en el segle XX, una sessió de treball en xarxa, la presentació de diferents experiències joves entorn l’emprenedoria en clau local o el lliurament de premis a joves emprenedors del municipi.

(Fotos de Lluís Català)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.