El servei de socorrisme a les platges de Platja d’Aro operatiu fins al setembre

Aquest dissabte, 1 de juny, s’ha activat el servei de salvament a les platges a càrrec de Pro-activa.

Com en les últimes temporades, el servei està present a la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca, de dilluns a diumenge (de les 10 a les 18 h els mesos de juny i setembre, i de les 10 a les 19 h durant els mesos de juliol i agost), amb 15 o 25 socorristes i 7 o 9 punts de vigilància actius, segons el moment de l’estiu (setmanes de baixa o alta ocupació).

A causa de les obres a la platja de Riuet i la prohibició d’accedir-hi fins a mitjan juliol, quan es preveu que s’acabin els treballs, el servei de vigilància i socorrisme a Riuet està suspès.

En temporada alta, el litoral platjarenc disposa de cinc punts de socors, set cadires de vigilància, una torre i un Punt de Vigilància Avançat. També de servei propi d’embarcació de rescat; motocicleta per a desplaçaments interns; desfibril·ladors fixos i mòbils, un punt autònom de SOS a Cala del Pi i es distribueixen braçalets per facilitar la localització de possibles infants extraviats.

La temporada de salvament a les platges s’acabarà el penúltim cap de setmana de setembre, i s’emmarca dins del programa integral Fem Platja 2024! de la Unitat de Serveis i Sostenibilitat municipal i inclou la gestió de la neteja de la façana marítima, el pla de socorrisme, però també d’altres relacionats amb els estàndards de qualitat o la informació ciutadana.

L’equip humà del programa Fem Platja està format per una cinquantena de professionals de diversos àmbits. L’any passat el pressupost del programa va ser d’uns 700.000 euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.