Una dotzena de serveis, espais i empreses del municipi obtenen el segell Turisme per a tothom al Baix Empordà 2024

Un any més s’han premiat empreses i serveis turístics que promouen un turisme inclusiu a la comarca, en aquesta ocasió un total de 40 propostes turístiques: una empresa d’oci, 4 bars i restaurants, 7 hotels, una casa rural, un monument, 5 museus, 10 oficines de turisme, 4 platges, 4 itineraris per centres històrics de la comarca i 3 itineraris a la natura.

El lliurament dels diplomes ha tingut lloc aquest dimecres a Palafrugell.

En l’acte s’ha fet entrega d’un diploma de reconeixement a cada empresa i servei turístic i un adhesiu referent al tipus de discapacitat que han adaptat la seva oferta. Els distintius fan referència a discapacitat visual, auditiva, cognitiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies.

Durant l’acte, el vicepresident segon del Consell Comarcal i conseller de Turisme, Raimon Trujillo, ha destacat “En aquesta 4a edició posem de manifest, un any més, que estem implicats en l’accessibilitat al Baix Empordà i, sobretot, prioritzant la qualitat per sobre la quantitat. Aquest any superem les empreses certificades col·locant-nos en les 40 empreses certificades que avui reben el segell comarcal. Continuarem treballant en aquesta línia per continuar celebrant edicions que són una de les línies estratègiques de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal”.

De Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, tots els serveis, espais i empreses renoven la qualificació. Són Magic Park Saló de Joc i Apostes, Bar Bona, Guingueta Cavall Bernat, Hotel Bell Repòs, Hotel Els Pins, Hotel Planamar, Parc dels Estanys, Platja Gran de Platja d’Aro, Cala Sa Conca i Oficina de turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. També, compartit amb altres poblacions, la Via Verda El Carrilet, que travessa Castell d’Aro.

Turisme per a tothom al Baix Empordà

També s’ha presentat la nova publicació “Turisme per a tothom al Baix Empordà” que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han superat la visita de validació de l’accessibilitat de la seva empresa o servei turístic per una empresa especialitzada en turisme accessible.

La publicació aglutina les 40 propostes turístiques esmentades, s’ha editat en català, castellà, anglès i francès, es distribueix a través de les oficines de turisme i els ajuntaments de la comarca, i també està disponible a les empreses i serveis participants a la publicació.

La publicació també es pot trobar digitalment a la pàgina web turística comarcal www.visitemporda.com i està adaptada perquè persones invidents la puguin consultar també.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.