Platja d’Aro tanca el circuit Rodajocs 2024 en el Baix Empordà

De març a maig s’ha dut a terme el circuit Rodajocs de la Comarca del Baix Empordà del curs 2023-2024. El circuit ha passat per l’Estartit, Palamós, La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Platja d’Aro.

En el cas de Platja d’Aro s’ha dividit en dues jornades, aquest dimecres i dijous, 29 i 30 de maig, amb participació d’alumnes municipi i Santa Cristina d’Aro perquè se celebra en format de la Vall d’Aro.

El Rodajoc aplega nens i nenes de tota l’etapa de primària i neix de la voluntat de fomentar diferents valors entre els joves com donar a conèixer un ventall de jocs de diferents temàtiques; afavorir les relacions personals entre l’alumnat de diferents centres i cultures; fomentar l’interès i el respecte per l’entorn; conèixer, acceptar i complir les normes de cada joc; o propiciar la recuperació de diferents jocs tradicionals com a font de patrimoni i intercanvi cultural.

La iniciativa, que organitzen entre diferents centres educatius i el Consell Esportiu i el Servei Educatiu del Baix Empordà també persegueix diferents objectius d’aprenentatge pels equips docents com col·laborar amb la resta de professorat de la zona i amb el Consell Esportiu; crear espais de debat i d’intercanvi d’experiències en l’àmbit de l’educació física; crear una comissió de treball amb aquest professorat; fomentar el treball interdisciplinari entre diferents àrees i professorat; donar noves estratègies de treball a les escoles.

Aquest projecte és possible gràcies a la implicació de diferents d’instituts del Baix Empordà, on els seus alumnes fan de monitors del Rodajoc; els Ajuntaments de les poblacions escollides que cedeixen els espais, aporten l’esmorzar i tenen cura del bon desenvolupament i seguretat dels participants; i del Consell Esportiu del Baix Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.