Programa número 67 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 23 de maig a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio, emès el passat dijous 23 de maig, us vam parlar del Festival de Cannes i en especial de la controvertida darrera pel·lícula de Francis Ford Coppola, Megalopolis. Vam apostar també per recomanar-vos el fim francès Los buenos profesores de Thomas Lilti, que reflecteix els maldecaps (i alegries) dels professors d’institut. Per acabar, vam fer un repàs a l’auge dels podcasts en els darrers anys posant l’accent en els que es dediquen a parlar de cultura, ja sigui literatura, cinema, teatre o art. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.