Novetats musicals setmana del 27 de maig

Bon dilluns amics! Seguim rebent estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 79 novetats entre les que destaquem els darrers treballs de Mariah Carey, Charlie Puth, Turbotronic, Bon Jovi i de Imagine Dragons. Aquí trobareu la resta de destacades. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana amics!!

NOVETAT DESTACADA

Imagine Dragons estrena un avenç del seu nou disc, LOOM, que sortirà a la llum el proper 28 de juny.

L’enamorament instantani al conèixer una persona que, de sobte, t’omple el cor. Que romàntic, no? Tot i que, de sobte, aquesta persona està ocupada sentimentalment, i tot queda en una simple tempesta. D’això en tracta la nova cançó d’Imagine Dragons, Nice to meet you (en català, “encantat de conèixer-te”), que veia la llum aquest penúltim divendres de maig.

La banda nord-americana és a un mes de treure el seu nou àlbum d’estudi: es dirà LOOM i té previst estrenar-se el proper 28 de juny. Un disc que suposa el sisè treball de Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee i Daniel Platzman, i seria un popurri de sentiments: amor, ira, tristesa, dolor i alegria. “La bellesa de la composició ha estat el meu diari”, confessava el vocalista. Un disc personal que ha tingut l’oportunitat de compondre amb la banda i que serà un èxit assegurat.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Lian Ross – Show Me Your Love
Charlie Puth – Hero
Muni Long & Mariah Carey – Made for me
Turbotronic – One more time
Dani Flaco – La gran del verano
Nelly Furtado feat Tove Lo & SG Lewis – Love Bites
Bon Jovi – Living Proof
Scorpio – Colonia
Tomeu Penya – Fa temps que no et dic que t’estimo
Xisk – Camera lenta
P.A.W.N. Gang – Sigristiet
Nuria Lopez – Balades
Jim – Dimonis
Ambauka – Petem-ho com cada any

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.