Més d’una trentena de comerços participen en la quarta edició del gran sorteig “Aquest estiu, Platja d’Aro”

Del 18 de maig fins al 10 de juliol, l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró celebra la quarta edició de la campanya “Aquest estiu, Platja d’Aro”.

Tal com informa la mateixa associació, en la campanya del 2024 hi ha dues vies de participació: sortejos per Instagram i un gran sorteig final a través de butlletes de participació.

El primer premi, el Premi Cel, se sortejarà aquest dimecres, 29 de maig. La resta de premis són el Premi Mar (que se sortejarà el 12 de juny) i el Premi Terra (que se sortejarà el 26 de juny). Cada un d’aquests premis tindrà un afortunat o afortunada que s’emportarà un lot de regals relacionats amb el cel, el mar i la terra com estades en hotels/apartaments/ càmpings; Menús gastronòmics; Vals de compra; Experiències i altres obsequis.

Els requisits per participar són seguir l’Instagram de l’AdEM (@empresaris_platjadaro), fer m’agrada a la publicació del sorteig en el qual es vol participar i etiquetar com a mínim a una persona als comentaris.
Els seguidors poden participar tantes vegades com vulguin, sempre que compleixin els requisits. I la participació en un sorteig no impedeix la participació en els altres.

El sorteig es realitza mitjançant una aplicació de sortejos d’Instagram que selecciona a l’atzar un nom d’usuari dels participants. El resultat es publica l’endemà de cada sorteig al lloc web i xarxes socials de l’AdEM.

Guanya un cap de setmana VIP per cel, mar i terra!

Per a participar en el gran sorteig final del 10 de juliol, s’ha de fer una compra igual o superior a 20 € en els establiments adherits. Els clients que fan aquesta despesa en els establiments col·laboradors omplen una butlleta per participar en el sorteig d’un cap de setmana VIP a Platja d’Aro que inclou un vol en helicòpter sobre la Costa Brava, un passeig de 3 hores en veler amb càtering inclòs, una estada de cap de setmana en un hotel encantador sobre el mar, un menú gastronòmic en un reconegut restaurant arran de la platja gran de Platja d’Aro, i molt més.

Un mateix client pot participar amb diverses butlletes per a tenir més opcions en el sorteig del 29 de juny, quan es coneixerà el guanyador o guanyadora del cap de setmana VIP.

També hi ha diversos premis pels establiments col·laboradors. Més informació i les bases de la campanya aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.